Loading...

Kære dig,

 6 ugers intensiv online uddannelse Niveau 2. Her er en lille intro til hvad vi skal arbejde videre på, i det intermediate niveau.

    

 

 

 

Temaer:

Her handler det om at komme dybere i sin praksis som dyrekommunikator. 

At overvinde blokeringer. At du finder dine styrker i hvordan du kommunikerer og at du begynder at finde din egen vej og stil.

Modul 1: Fordybelse og indre arbejde med dig selv:

* Her fokuserer vi  som overordnet tema bl.a. på den indre proces og  på jer. Hvor er i siden sidst? Hvordan kommer jeg videre herfra? Hvordan kan jeg komme igennem evt. blokeringer. Hvad er det der holder mig tilbage for at springe helt ud i at tro på mig selv?

Desuden lærer i JA-NEJ-JA modellen til når i vil have ændret en bestemt adfærd hos et dyr. F.eks. fortælle muldvarpene at de skal gå et andet sted hen.

Modul 2: Vilde dyr tema:

* Her inviterer vi de vilde dyr til at være med os, og lære fra sig som gæstelærere. Vi gennemgår de store grupper af vilde dyr. Såsom havdyr, savannedyr og jungle/skovdyr. 

Vi lærer lidt om deres generelle adfærd og baggrund og hvordan vi kan arbejde videre med deres beskeder og hjælpe og støtte dem.

Modul 3: Hvordan man gestalter et dyr og tracking:

* Her arbejder vi med at hoppe ind i et dyrs krop, se og modtage signaler som var vi dyret selv i verden. Vi øver hvordan man "tracker" et dyr når det er forsvundet og hvordan man tackler situationen omkring dette.

Modul 4: Insekt tema:

* Dette modul står i insekternes tegn. En skøn blanding af alt der kribler og krabler og til og med flyver:) Vi lærer lidt om hvordan man fastholder insekters energi. Hvordan vi kan lære at leve med dem vi evt. frygter eller flyver omkring vores mad. Og hvordan vi alle kan eksistere i samhørighed i en verden hvor vi mennesker har tendens til at klaske uskyldige dyr. Ja, vi kommer også omkring myg, fluer osv.

Modul 5: Bodyscan på et menneske kontra dyr + internat dyr:

* Vi øver her at scanne et menneskes krop og et dyrs. Er der forskel- bliver klar på hvad der er dine og dyrets smerter. Som i allerede er i gang med at lære på Beginners niveau (level 1).

Vi skal også indover internat dyr. Hvad gør vi? Hvad hvis vi finder ud af et dyr ikke har det godt og skal på internat? Snakker med dyr fra internater osv.

Modul 6: Hvordan hjælper vi dyr over på den anden side og kontakt med dem:

* I dette sidste omfattende modul, skal vi kontakte nogle dyr på den anden side. Men også øve hvordan vi kan yde støtte til dyret på dets sidste rejse over på den anden side. Hvordan vi har kontakt til ejeren/beskytteren. Og hvordan vi kan tillade os at være/vise sorgen/smerten i en verden hvor man bliver grint af (ofte), hvis man tager en sygedag pga. man har mistet sin bedste ven.

I vil bl.a. komme i kontakt med Steffen min hest, der er gået over på den anden side. Han er utroligt støttende og vil gerne hjælpe alle jer i jeres proces, har han sagt.

*Note: Dette er generelle overskrifter, uddybbelse kommer i hvert modul. Der tages forbehold for mindre ændringer.

Forudsætning for at deltage: Du skal have deltaget i mit beginners forløb og intro enten som live eller full online, eller du skal have en lignende baggrund fra en anden dyrekommunikator uddannelse. I hvilket tilfælde jeg vil tage en uforpligtende samtale med dig inden. Alt dette for at du kan få det mest optimale ud af uddannelsen.

 

  

Fiona fra Gamboa Rainforest animal shelter, Panama.

På dette kursus får du yderligere redskaber til din egen proces og hvordan du videreudvikler din metode som dyrekommunikator. Vi fokuserer både på dig- og din egen personlige udvikling men selvfølgelig også dyrene.

Vi skal arbejde med afdøde dyr, hvordan vi tracker og gestalter dyr og temaer som internat dyr, insekter og vilde dyr.

IDu får:

  • En dag om ugen  TIRSDAG hvor du kan skrive direkte til mig og stille spørgsmål på mail mellem kl. 10-13
  • Mail er: info@isabellajohansson.com 
  • Meditationer/healinger til at understøtte din proces
  • Worksheets + øvelser til at udvikle dine clairvoyante evner
  • Diversitet af dyr til at øve dig på
  • Certifikat på at du har gennemført Intermediate niveau

Altsammen til en værdi af: 1750,-kr

 

  

Kærligst

Isabella Carmen Johansson