Loading...

Felix:

Dette er generelle svar. Måske du har fået meget mere at vide om Felix, måske mindre. Svarene skal ses som en guideline, da man ikke kan sige nej/ja kun, og svarene er ikke altid sort/hvide. Men nogle er mere rigtige end andre, derfor skal det opfattes som en rådgivning til din egen kommunikation og proces. Spørg gerne ind til flere detaljer, end der er svaret her for at øve dig.

Generelle karakteristika?:

Meget kælen og snakkende. Han er meget beskyttende omkring sit område, og går gerne efter den der vil overtræde hans domæne. Når han elsker nogen, gør han det fuldt ud. Men man skal gøre sig fortjent til hans tillid.

Hvordan ser huset ud han bor i?:

Det er gult, bindingsværkhus. Men jeg bor ude, sammen med en rødlig kat. Vi er de to udekatte. Jeg vil ikke bo inde i et hus, har jeg alrig været ant til, men jeg er glad og tryg for får mad og et sted at sove.

Hvor gammel er han?:

ca. 10-12 år.

Hvad er din yndlings mad?:

Al slags mad. Især rejer eller noget med kød og sovs. Jeg er ikke vant til at få god mad som kiling, og måtte kæmpe om maden, så elsker mad.

Er der andre dyr i dit hjem? Hvis ja -hvilke ? og hvor mange?:

JA - der er andre dyr i hjemmet. I alt 8 andre.

Hvilke farve er dyrene?:

De er forskellig farve; sorte, en langhåret; mønstrede, stribede, en der er grå.

Hvem er din bedste ven?:

Det er Gina, den røde kat der bor udenfor, som er mor til 3 af mine børn.

Er du forelsket? I hvem?:

Lidt i Gina, stadigvæk. Hun er neutraliseret, så vi hygger os, og er glade der hvor vi er.

Hvor er dit favorit sovested? Beskriv stedet, farver, omgivelser.:

Udenfor i solen med udsigt til markerne og træerne. Vil gerne have et overblik over hvem der kommer og går. Jeg går tit på recogniseringstogt for at tilse området og at alt er som det skal være.

Hvad er din yndlings beskæftigelse?:

At dase i solen og under bordet i skyggen.

Hvad er dit favorit legetøj?:

Leger ikke med legetøj, men elsker friske mus og at jage.

Hvor er dit favorit område at gå hen, når du er udenfor? Beskriv området:

Har ikke rigtig et favorit område, elsker bare at være udenfor, især når solen skinner. Men nok mest markerne og friheden i at vandre på marken.

Hvordan har du det følelsesmæssigt? Hvor kommer det følelsesmæssige fra? Hvilken årsag?:

Har det godt  følelsesmæssigt nu. Men føler svigt fra jeg var yngre, som har gjort at jeg er en forsigtig kat omkring andre dyr/mennesker og ikke stoler på alle. Jeg kan være lidt ængstelig og påpasselig. Jeg har oplevet meget vold, og at mennesker ikke har været søde ved mig. Jeg er stadig på vagt og skal lige være sikker på at det er okay.

Hvordan har din krop det? Hvis ondt gammelt/nyt hvornår skete det?:

Løber ud af øjnene, dog ikke noget der gør ondt. 

Nervesystemet kan være lidt presset, hvis han er i kamp. Højre side oppe ved skulderen og lidt ned af hele benet. Det kommer fra at have været i kamp med en anden hankat. Kan have lidt vejrtrækningsproblemer til tider,pga. af spark og stærk misrøgt

Hvordan var din barndom?:

Rædselsfuld, meget barsk og ukærlig. Var på en stor gård, hvor der er et koldt betongulv.Det var stald med en smule hø. Han levede sammen med en masse andre katte i utøj, afføring og tis, og aldrig mad nok.

De bliver behandlet som utøj, det er voldeligt, spark, taget i nakkeskindet kastede med. Han har på et tidspunkt fået et bud på højre ben på grund af denne brutalitet. Der var meget uro - fra ejerne og katte sås som, vilde dyr der er til for at fange mus og rotter men ellers skal jages væk og holdes nede. 

Derefter løb han væk og blev vildkat og måtte overleve i naturen selv. Gøre sig hård, selvom han er meget blød og følsom indeni.

Hvorfor mjaver du så meget?:

Vil høres og fordi jeg gerne bare vil snakke, for at få opmærksomhed. Jeg har brugt mijaven til at advare med og nu er det mere blevet til en, her er jeg og jeg vil gerne kæles!! Jeg kan godt lide at snakke og min mijaven er min tale/min stemme udadtil.

Hvorfor spiser du så hurtigt?:

Jeg lærte tidligt at hvis jeg ikke skyndte mig at spise, når der kom mad, så var der nogen andre der spiste den. Der kom ikke mad ofte, og jeg skulle konstant være på vagt for farer, ubehageligheder på gården en også da jeg levde i det vilde. Hvis flk kastede noget efter mig, eller rettede et gevær mod mig. 

Hvorfor er du ikke aggressiv mere?:

jeg har fået min frihed, fået plads til at være mig, der kræves intet af mig. Jeg kan gøre som det passer mig. Jeg får mad og omsorg og har fået et trygt og kærligt hjem. Så jeg er ikke så bange for mennesker mere og har ikke behov for at slås med andre dyr om føden. Nu er jeg blevet accepteret af en familie, der elsker mig og har derfor ikke behov for at være aggressiv.

Hvorfor er du blevet så kælen?:

Jeg elsker at blive kælet, det vidste jeg slet ikke kunne være så dejligt. Men mærker det får mine celler til at vibrere og mit hjerte til at synge. Jeg elsker det simpelthen og stornyder det. Det føles trygt og som om jeg kan få lov at være en lille killing igen men denne gang et trygt sted.  Jeg har endelig fundet en familie, der elsker mig. 

Har du en besked til din ejer/beskytter?:

Tak for at tage dig af mig. Jeg elsker dig. Jeg er så taknemmelig for at du havde tillid og tålmodighed til mig.

Har du en besked til menneskeheden - generelt?:

Bliv ved med at tro på livet og giv ikke op, selvom livet kan være hårdt. Lad fortid være fortid og kom videre! Der er ofte en grund til at dyr er aggressive, men giv ikke op. Find hellere frem til årsagen til hvorfor de er aggressive, så problemet kan fjernes

Har du en privat besked til mig?:

Dette svar er privat til dig der spørger.

Har du en mission/arbejde her på jorden?:

Tillid til andre og nyd livet. Gå ud og gør det!!!!

Andet?:

Tro på livet - tro på det!