Loading...

PROGRAM:

Afgang: Fra Kastrup d. 7 februar, 2019.

Retur: Til Kastrup d. 17 februar, 2019.

Begrænset antal pladser.

Daglig yoga praksis.

D. 8 februar - ankomst.

D. 9 - 12 februar: Dykker kursus.

D. 13 februar: Fun Diving. Nu er det tid til at nyde dine færdigheder.

D. 14 februar: Coral Propagation Workshop. Vær med til at hjælpe verdenshavene ved at plante koraller!

D. 15 - 16 februar: Frit valg mellem dykning, SUPboard, kajak eller total afslapning og badning i det krystal-blå vand.

D. 17 februar: Hjemrejse.

 

ØEN THULUSDHOO OG MALDIVERNE:

Tidligere, har man kun kunne rejse til et resort, hvis man ønskede at opleve Maldiverne. Ikke til en lokal ø, da de lokale øer var lukket for turisterne. Denne regel blev hævet for en række år siden, hvilket har medført en stigende popularitet for ”The real Maldivian experience”. Øen Thulusdhoo har en vidunderlig vibe, der er skabt i sammenspillet imellem de enlige øboere og de surfere der (trods alle regler) har rejst til øen siden 70’erne. Du finder ikke en mere laidback lokal ø på Maldiverne! På stranden, i vandet er der kridhvidt blødt sand og i palmetræerne er der ikke mangel på hængekøjer til din middagslur.

YOGA:

Vi fordyber os i Yin Yoga på hele rejsen, og i nogle dage supplerer vi sessionen med Hatha for mere energi i kroppen.

Yin Yoga er en smuk, dyb, langsom og meditativ øvelse med stor effekt på både den fysiske krop, den energetiske krop, og på vores tanker og følelser og måden at være i verden på med en ny kropsbevidsthed.
En del af yogaen vil finde sted i vandet, hvor du vil mærke åndedrættet på en ny og befriende måde. Du får en ny bevidsthed om din krop i vandet.

Yoga er tilpasset dine behov, niveau og ønsker. Vi vil lave yoga dagligt og du vil blive guidet gennem øvelserne. Ingen tidligere erfaring er nødvendig.

DYKNING:

At lære at dykke, er for mange en grænsebrydende oplevelse. Fra det første åndedrag i overfladen, til at flyde vægtløs og ubesværet igennem vandet langs et koralrev, er der utallige personlige udviklingsmuligheder.

Generelt føler mange et præstationspres overfor de andre kursister (og sig selv), og oplevelsen af at blive frigjort fra tyngdekraften, med alt hvad det indebærer af enestående sanseoplevelser, kan for nogen blive overskygget af presset.

Det er ikke tilfældet under dykker kurset på denne tur. Her vil der være plads til at finde ro i vandet. Der er ingen hast i forhold til øvelserne, og ingen forventninger om at dykningen falder dig let. Men stol på os, når vi hævder at dykning ER let, og enormt frigørende.

Ved at sammenføre yoga og meditation med dykningen, vil vi skabe tryghed i vandet, og langsomt føre dig igennem de trin og de øvelser der skal til for at du kan bevæge dig frit i havet.

Efter kursets afslutning, vil du, ud over at være certificeret til at dykke til 18 meter over hele verden, også have styrket dit åndedrag, din kernemuskulatur og forhåbentligt have skubbet nogle grænser på en sjov og tryg måde.

CORAL PROPAGATION:

Det er et faktum at korallerne i verdenshavene kæmper for deres overlevelse.

På Maldiverne er der grobund for at vende eller bremse den negative retning.

Sammen med vores professionelle dykker center, vil du lære hvordan du nænsomt høster dele af sunde koral kolonier, og hvordan du planter dem i ”koral børnehaver”, hvor de vil vokse sig store og stærke. Når korallerne når en vis størrelse, vil de blive gen-plantet på de rev der har lidt under koralblegning. Du vil med andre ord tage del i et større projekt, der på en verdensomspændende skala, målrettet arbejder imod at restaurere og genoprette det der er gået tabt.

Ud over en enkelt dag hvor vi lærer om koral revet, og hvordan vi kan hjælpe det tilbage på rette vej, skal vi også ud og dykke for sjov!

Vi har 2 dage efter dykker kurset, hvor vi dykker uden nogen anden agenda end at opleve livet i havet. Du skal opleve følelsen af at være 100% vægtløs, og blidt drive over revet sammen med skildpadder og de majestætiske ørnerokker. På maldiverne er der masser af smukke fisk, og du vil helt sikkert blive fyldt op med unikke oplevelser på den konto

INDKVARTERING:

Canopus Beach Guesthouse. Værelserne har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Værelserne har køleskab, aircondition og eget badeværelse.
* Der er begrænset antal værelser derfor først til mølle princippet.

Der er mulighed for 4 personer sovesal. Værelserne er grundlæggende med aircondition, privat badeværelse og toilet. Hvis du vælger et kollegieværelse, vil du modtage en ekstra rabat på rejsen.

PRIS: 11.840,- kr (i delt værelse) 

 

 

INKLUSIV I PRIS:

 • 2 personers værelse (rabat ved valg af dorm indkvartering). Ekstra pris for enkeltværelse er DKK 250,- pr. nat.
 • 3 måltider om dagen (vegetar måltider kan bestilles på forhånd).
 • 2 daglige yoga sessioner.
 • Open Water Course (dykker certifikat til 18m).
 • Coral Propagation workshop (1 dag).
 • 2 dage med fundiving (4 dyk, efter kurset).
 • Båd tur/retur fra Male til Thulusdhoo.
 • Brug af Kajakker.
 • Snorkel udstyr (man kan snorkle fra stranden).
 • SUP’s (stand-up paddle boards).
 • Island Green tea – lokal beskatning (3 usd per dag).
 • Extra aktiviteter (Delfin spotting sejltur, strand volleyball, sandbank picnic).
   

EKSLUSIV I PRIS:

 • Internationalt fly.
 • Rejseforsikring.
 • Snacks mellem måltider.
 • Ekstra dyk.
 • Surfing (der er god surfing på øen).
 • Bestilling af enkeltværelse. Kontakt os for pris.

EKSTRA:

Fitness Level:

For at tage dit dykker certifikat, skal du kunne svømme 200m og træde vande/flyde i 10 minutter. ALLE kan deltage i yogaen. Det er tilpasset den enkeltes krop.

TILMELDING: Så længe pladser haves!

TRANSPORT: KLM, Quatar Airways, Emirates, Lufthansa etc. Jeg rådgiver gerne angående fly.

BETALING: Et depositum på 2.500,-kr skal betales for at sikre din plads, ved tilmelding.

AFEBSTILLINGSBETINGELSER:

Ingen refundering af depositum på depositum, eller på hele rejsen, når betalt men sørg for at tale med dit forsikringsselskab, hvis det bliver syg eller skal annulleres ellers.

Dykkerkursus - Er du i tvivl om, hvorvidt dykning er for dig? Du kan op indtil dag 1 på dykker kurset, vælge at springe fra, og få en refundering på USD 200. Hvis du springer fra senere, er der ingen refundering. * obs du betaler ikke for kurset hvis du har dykkercertifikat i forvejen.

Dykning generelt - Der er ingen refundering på dyk du ikke ønsker at deltage i.

Yoga - Der er ingen refundering på yoga sessioner, du ikke ønsker at deltage i.

Andre aktiviteter - Der er ingen refundering af aktiviteter, du ikke ønsker at deltage i (såsom kajakroning, snorkling, SUP).

REJSEGARANTIFONDEN:

Globalyogatravel/yogatravel.dk er medlem af Rejsegarantifonden.