Loading...

Kære DIG,

Så er vi nået til Modul 9.

Dette modul står i insektets tegn og i skal øve på en masse sjove og spændende insekter.

Insekter er skønne, sjove og har  ofte en dejlig let energi. De har ikke en pattedyrs hjerne, og kan være meget flyvske når man snakker med dem og direkte.

Jeg havde i sommers en rød "dragonfly", der blev ved med at bumpe ind i mig og sætte sig på min brystkasse i hvertfald 10 gange, så han var sikker på at jeg havde forstået, modtaget og taget beskeden helt ind.

De kan være meget insisterende og blive ved med at flyve, kravle omkring og på en, indtil de mener at man har opfattet deres besked.

  • Prøv selv at tænke på en sjov insekt oplevelse du har haft.
  • Eller kan du huske en situation, hvor du bare vidste at dette lille dyr ville dig noget og blev ved med at vende tilbage til dig.

Mange afviser insekter, især fluer, myg,  bier, hvepse, edderkopper osv. Både på grund af frygt, eller fordi vi ikke gider have dem til at stikkr os.

Men prøv næste gang at snakke med fluen eller myggen.

Hvis der sidder et insekt i dit vindue, så snak med det og sig det skal flyve ud, mens du åbner vinduet. Jeg vil heller ikke stikkes af myg, så jeg fortæller dem at de må gerne være her, de skal bare ikke stikke mig.

De kan være svære at snakke med, og myg og fluer skal nogle gange have gentaget tingene mange gange. Mange gange!!!

Når jeg får en edderkop der sidder i huset, så tager jeg et glas og spørger og den ikke hellere vil ud, og beder den kravle op i glasset. Det virker hver gang. Jeg har selv frygtet edderkopper en gang, og det der ofte hjælper når man skal snakke med et dyr man frygter det er følgende øvelse.

  • Start med et billede af det dyr som du måske frygter/har en fobi overfor
  • Du kan så derefter enten sammen med en anden person du er tryg ved eller alene arrangere at dyret er i rummet hvor du er, når du har afprøvet billedet.
  • Spørg så dyret om nogle enkle ting- som hvad det elsker at lave- favorit mad- venner osv.
  • Samtidig skriver du så din egen INDRE dialog ned som f. eks. kunne lyde som dette - jeg er bange, jeg sveder- mit hjerte hamrer-ikke komme tættere på osv. Alle de indskydelser, tanker, følelser osv, der kommer til dig mens du kommunikerer med dyret. Det er vigtigt du skriver det helt ucensureret - så du kan få det igennem kroppen og systemet. Få det ud.
  • Samtidig mærker du dyrets personlighed og hvordan det bliver påvirket af dine følelser omkring ikke at kunne lide det/være bange for det.
  • Tillad at der kommer tårer, vrede, kærlighed alle mulige følelser igennem dig.
  • Når du føler at du er komme igennem - så tak dyret og træk dig ud af kommunikationen som normalt.

Skriv dine svar fra insekterne og dine refleksioner over energien- dine egen reaktion og evt. modstand til min mail. Du skal gerne tappe ind i mindst 2 af dyrene.

 Indstil og føl din egen energi - hvordan føler du dig i dag? Følelsesmæssige tilstand?
Hvilken tilstand er din krop i?
Indstil billederne under de forskellige insekter.
Bestem hvad du vil spørge, og hvor meget du vil tale med dem.
Indstil den normale procedure - komme i kontakt med dit hjerte .... osv.
Hvornår fanger du dyrets energi?
Hvornår overtager din egen frygt eller fordomme?
Husk at tune ud igen. Afskiller dig selv og dyret.
Grund dig selv.
Find et billede af et dyr, som du frygter. Eller ikke lide.
Gentag derefter ovennævnte procedure.
Spørg dyret om enkle ting - ligesom det elsker at lave favoritfriend venner osv.
Kun denne gang skriv dyrene svar på dine spørgsmål samt dine egne tanker om et andet stykke papir.
Din egen indre dialog kunne være; - "Jeg er bange"; "Jeg sveder"; "Mit hjerte hopper i min krop"; "Mit ånde er alt i min katte - næsten hyperventilerende"; eller "Kom ikke tættere på". Så du skriver ned alle fornemmelser i din krop, tanker og følelser. Rediger ikke dig selv. Få det hele ud af systemet.
Samtidig føler du dyrets personlighed og hvordan det påvirkes af dine følelser om ikke at elske det / være bange for det. Tillad tårer, vrede, elske alle slags følelser at gå gennem dit system.
Så sammenligner du din indre dialog med dig selv med den ydre dialog med dyret.
Når du er færdig, tune ud igen adskille dig selv fra dyret.
Grund dig selv.
Tillad alle fornemmelser, følelser og lad dem løbe gennem din krop. Det er ikke virkeligheden. Det er bare gamle skygger og måske erfaringer og overbevisninger, du har, forbundet med det dyr.

Her er nogle dyr at øve sig på:

Igen, tun ind og mærk deres energi-du bestemmer selv hvad du vil spørge om, og hvor meget du vil snakke med dem. Hvornår fanger du dyrets energi? Hvornår tager din egen frygt eller fordom over?

God fornøjelse:)


Dette hjælper dig med at blive opmærksom på følelser, fornemmelser og tanker, der er forbundet med din frygt eller fordomme.
Skriv dine svar fra insekterne og dine refleksioner på energien, og din egen reaktion overlader dem. Repeter i det mindste på 2 af dyrene.


Lad mig fortælle dig om min egen historie. Jeg panikkede-  blev paraliseret, hver gang jeg så en edderkop. Hvor lille en end var. Jeg rejste verden rundt. Det gør jeg stadig. Til lande og jungler med store tarantulaer og andre edderkopper. Jeg havde mange søvnløse nætter, hvor mine rejsekammerater blev vækket af mig. Mens jeg lå og græd og bedte for mit liv. Bare ved tanken om at se en edderkop. Jeg gav min familie det ene hjerteanfald efter det andet. Når jeg skreg som man gør i en horrorfilm. Det begyndte at kontrollere mit liv og min måde at tænke på. I forhold til mine rejser til fjerntliggende destinationer.

Så jeg tænkte. Nu er det nok. Dett her skal ændres. Jeg er nødt til at se min frygt i øjnene. Især fordi jeg også taler med dyr. ,

Jeg konfronterede min frygt og blev hjulpet af en smuk tarantula. Tilsyneladende dør de, hvis du taber dem fra højt oppe i luften. Hun var også sårbar, tænkte jeg. Edderkopper er så misforståede, og vi har en tendens til at tænke, de er modbydelige eller grimme. At de ønsker at jage os. Det er en egoistisk tanke. Dyr, vil ikke skade os med vilje. Hvis en løve ønsker at angribe os, er det fordi vi er inde på hans terratorium, eller han har sultet. Han overlever bare. Det samme ville vi gøre, hvis vi var i samme situation.

 

Så tænk på at være i et rum fuld af mennesker, der ikke kan lide dig. Har stærke følelsesmæssige reaktioner over for dig, og måske ønsker at dræbe dig. Dette er hvad edderkopper ofte får. Så da jeg talte til "min" tarantula, var hun bange i begyndelsen. Hun kunne ikke lide energien i rummet. Så begyndte jeg at græde, fordi jeg følte hendes sorg. Hvordan kunne jeg have været så egoistisk, at jeg troede, at hun ikke følte noget. Da jeg var klar, kom hun ud for at holde min hånd med et ben. Hun vidste at det var nok. Senere kravlede hun hele vejen op i min hånd, da jeg var klar. Det var en livsændrende og smuk oplevelse.

Hvis du ønsker  at komme til bunds og frigive din frygt og fobi, kan du kontakte mig for mere info om et 1: 1 eller gruppe intensivt program. Skriv til: info@isabellajohansson.com

 

 

 

 

 

Kærligst

Isabella Carmen Johansson