Loading...

Kære DIG,

Velkommen til Modul 11,

 

Her skal vi øve at tale med dyr på den anden side.

Her er et billede af Steffen, han vil gerne hjælpe dig med dette modul. Han gik bort i april 2015, og han havde levet hans liv fuldt ud på denne jord. Han var meget klar i sin sidste besked mens han levede. Tiden er nu, jeg vil gerne gå bort.Han gav et stort smukt og stolt farvel. Han fik hjælp fra en dyrlæge, som fortalte, at aldrig i hans lange karriere som dyrlæge, havde han set en hest gå bort så hurtigt. Det var smukt og selvfølgelig sorgfuldt, men alt dette går ind i her i modulet.

Nu får du billedet så du kan tage en snak med Steffen og spørge ham om hvilken besked han vil give til dig. 

 1. Generelle karakteristika
 2. Hvad er din yndlings mad?
 3. Er der andre dyr i dit hjem? Hvis ja -hvilke ? og hvor mange?
 4. Hvilke farve er dyrene?
 5. Hvem er din bedste ven? Beskriv farver, art osv.
 6. Er du forelsket? I hvem? Beskriv farver, art osv.
 7. Hvor er dit favorit sovested? Beskriv stedet, farver, omgivelser.
 8. Hvad er din yndlings beskæftigelse?
 9. Hvad er dit favorit legetøj?
 10. Hvor er dit favorit område at gå hen, når du er udenfor? Beskriv området.
 11. Hvordan har du det følelsesmæssigt? Hvor kommer det følelsmæssige fra? Hvilken årsag?
 12. Hvordan har din krop det? Hvis ondt gammelt/nyt hvornår skete det?
 13. Har du en besked til menneskeheden - generelt?
 14. Har du en privat besked til mig?
 15. Har du en mission/arbejde her på jorden?
 16. Andet?

SVAR TIL STEFFEN MODUL 11

Beskeder fra det hinsides:

Hvornår ved man om et dyr er gået over? Er et af de mest almindelige spørgsmål jeg får.

Forskellen på når et dyr er i smerte, i transit eller gået helt over er ofte ret tydelig.

Lad os tage et eksempel. Vi leder efter en kat der er forsvundet (en meget almindelig opgave desværre). Vi starter med at initiere kontakt som normalt. Måske vi endda gestalter os selv i katten, hvis denne metode virker for dig.

 1. Hvis vi mærker smerte, ubehag, kulde, eller andre kropslige oplevelser, så er det ofte fordi vi mærker at katten er i live. Vi kan endda spørge den- er du i live? Hvis der kommer et JA inden man overhovedet kan nå at tænke noget andet, så er den i  live*, og så er det bare at spørge videre ind til omgivelser etc, så vi forhåbentligt kan være med til at finde den.
 2. Hvis vi har svært ved at mærke den, eller overhovedet ikke mærker noget, måske heller ikke få kontakt, men uden at det er et direkte nej, ekstrem kulde, sort/mørke, så er det ofte der hvor dyret enten er på sit sidste åndedrag eller i transit* fra at være et jordisk legeme til et himmellegeme. Det kan variere tidsmæssigt hvor lang tid der går. F.eks. hvis dyret er afgået ved en pludselig død og egentlig ikke har været parat til at tage herfra, så kan transittiden være længere. Her kan vi gå ind og snakke med dyret, forudsat at vi kan få kontakt, og lytte til hvad der skal til for at vi kan hjælpe dem med at komme over på den anden side. Nogle gange er de kede af at være væk, og vil gerne fortælle deres ejer noget, andre gange handler det om tilgivelse, eller at de ikke vil acceptere at de er døde.
 3. Hvis vi mærker en ro, fred, og ingen krosplige smerter eller fornemmelser, så er de ofte gået over*. Dvs. der er ofte meget ren kommunikation. De vil måske gerne være vores guider og hjælpe os med vores liv, eller deres ejers liv. Give ejerne beskeder til store livs beslutninger evt.. Steffen puffer altid til mig eller viser sig hvis jeg er på rette vej, eller hvis jeg beder om hjælp til et valg. Så udnyt din kunnen og viden og giv beskederne fra dyrene videre. Ofte vil det hjælpe ejerne, at man videregiver beskeder fra dyrene, så de ved at de har det godt. At alt er gjort rigtigt og så ejerne kan få lov til at komme videre i deres sorg.

* Note, jeg har sat note i alle 3 punkter, da de her ting som oftest er rigtigt, men  at det kan godt forholde sig anderledes i få tilfælde. Så være obs på det. 

 

Hvordan vi støtter dyr til at komme over på den anden side.

Hvordan kan vi bedst støtte dyr til at komme videre. Først og fremmest skal vi respektere deres frie vilje.

 

Respekt for den frie vilje:

Nogle dyr belsutter sig for at dø. Det kan der være mange grunde til. Det kan være pga. sygdom, fordi de har tjent deres tid her på jorden, eller at de har det så dårligt pga. traumer andre erfaringer at de ved at det er bedre at gå over.

I har sikkert hørt om mennesker, som har besluttet sig for at dø (gerne ældre), og så ligger de sig ned og dør. Note* vi snakker IKKE om selvmord hverken her eller med dyr. Men om den frie vilje. Fordi vi er dyrenes budbringer/formidler ud i verden, og har opbygget et tillidsforhold til dem, så må og skal vi respektere den fri vilje. Sådan er det også med mennesker. Vi kan ikke tvinge andre til noget de ikke vil- ihvertfald ikke i et almindeligt samfund.

Hvis et dyr har besluttet det er tid, må vi støtte dyr og ejer i så godt vi kan i dette. Men hvordan formidler man det til ejer?

Man behøver jo ikke sige at nu vil dit dyr dø og sådan er det! Man kan gøre det på en blid og nænsom måde, introducere at dyret måske er på vej til at gå over. Det kan være svært nok i forvejen at skulle indstille sig på at ens elskede ven skal dø. 

At gå over med fuld støtte og hvornår det er tiden:

Her hjælper vi dyret hvad enten det er den fri vilje eller det bare ER tid, til at give dem den bedste overgang.

De fleste dyr, hvis det sker naturligt vil gerne være alene og lidt væk fra os mennesker. Det kan både være fordi de vil skåne deres ejer for at  se dem, fordi de ved at de bliver kede af det. Det er også for det meste dyrs natur at være for sig selv.

Spørg ind til om de vil have beroligende musik, som meditations musik, eller healings musik, røgelse, stearinlys, måske noget favorit mad, tæpper etc.

Her er det bare vigtigt at give dem det de ønsker:)

Hvornår er det så tid? Igen snak med dyret og spørg ind, og hvis de ikke ved det, så tag det i stille og roligt tempo og tag ejer og evt. dyrlæge med indover. Men lad dyret blive hørt allerførst. Der er intet rigtigt/forkert, andet end at få snakket med alle, så alle kan være med im processen.

Mange mennesker er bange for om de får aflivet dyr for tidligt eller for sent. Derfor er det godt at vi er med og kan guide dem igennem dyret, hvad de ønsker og kan mærke selv.Det er klart at hvis dyret er i kæmpe store smerter, så er det måske en god løsning at lade dem sove ind.

Men alt dette arbejde er forskelligt fra hvert dyr og menneske i møder. Så tag et skridt ad gangen.

Fjernhealing - At sætte en intention fra hjertet:

Som en ektra støtte til dyret, kan vi tilbyde at fjernheale det. Ikke for at fjerne sygdom, men for at lindre smerter eller andet.

Så hvis dyret tilladder det, send så en intention fra dit hjerte, hvor du sender lys og kærlighed til dyret. Evt. kan du også heale hvert enkelt chakra afhængig af hvad situationen er.

Du mærker om intentionen kommer fra dit hjerte, når du mærker universel kærlighed, renhed, varme, evt i maven, ro. Genrelt mærker du din krop meget når det kommer fra hjertet. En følelse af naturligt flow. Du kan så sætte en tidsramme at du lader healingen køre i f.eks. 30 min. 

Hvis det er egoet, så vil du ofte være oppe i hovedet og presse det igennem.

Hvordan vi støtter ejeren.

Vi støtter bedst ejeren ved at anerkende deres sorg, og give dem beskeder fra dyret. Som sagt er det at miste et kæledyr, ikke noeget man kan tage en sygedag for. Så man kan støtte ejeren i en lille hvis løgn og sige de er blevet syge på arbejde, hvis de er gået helt i opløsning en dag eller to. Afhængig af deres arbejdsplads forståelse.

En sorg proces tager tid, og et tab kan tage lang tid at komme over. I sær hvis den afdøde har været i familien længe. Giv dem tid og pladfs til at være med sorgen og støt dem i at i forstår. Måske møder de ikke så meget forståelse andre steder.

 

At leve fuldt ud og i kærlighed altid:

Men når alt dette er sagt, så er det en meget smuk proces at være inde over som dyrekommunikator.

En god måde at få ejer og dyr til at tage en smuk afsked med hinanden, og måske der skal et nyt dyr ind i familien.

Man skal ikke lade holde sig tilbage fra at anskaffe sig et dyr, bare fordi man er bange for at at miste.

Det vigtigste i alle livets aspekter er at leve fuldt ud i kærlighed fra sit hjerte.

 

REFLEKSIONS SPØRGSMÅL:

 1. Var det nemmere eller anderledes at tale med  et dyr der er gået over på den anden side, fremfor et dyr der er i live?
 2. Hvilket dyr/art var nemmest at have kontakt med?
 3. Var der forskel på at tale med vilde dyr fremfor et kæledyr?
 4. Var der forskel på at tale med et dyr i havet, i luften eller til lands?
 5. Var der andre observationer du gjorde dig undervejs i forløbet, både på Niveau 1 + 2?
 6. Hvor er du selv i forhold til at kommunikere med dyr nu?
 7. Hvilke er dine styrker og hvilke udfordringer har du?
 8. Hvad vil du bruge dyrekommunikation til?
 9. Hvordan vil du holde det ved lige?
 10. Andet du vil tilføje?

 

Husk at sende en mail til mig, med det navn, som du gerne vil have der skal stå på dit certifikat, så sender jeg det til dig:)

Kærligst

Isabella Carmen Johansson