Loading...

Kære dig,

Velkommen til en verden med dyrekommunikation.

Det her kursus henvender sig til dig der er interesseret i dyr, men ikke nødvendigvis har arbejdet med dem.

Du behøver ikke at have dine egne dyr, eller have erfaring med dyr. Så længe du har et åbent hjerte og er interesseret i at lære et nyt sprog, så kommer du langt.

Du får:

 • Forklaring på-  hvad er dyrekommunikation
 • FAQ
 • Baggrund for dyrekommunikation
 • En lile nem øvelse til at tune sig ind på et dyr:)
 • Hjerteåbende meditation til at åbne din portal til dyreriget. 
 • Lydfil Intro til Dyrekommunikation

Start med at finde en notesbog eller et stykke papir, eller din computer som du kan skrive refleksioner på løbende.

Dette er kun til dig selv og ikke til mig eller andre der skal se det.

 • Skriv så hvad du mener dyrekommunikation er?
 • Ved du eller mener du, at du kan snakke med dyr eller har en forbindelse til dem?
 • Hvad mener du dyrekommunikation kan bruges til? 
 • Hvad er , eller betyder dyrekommunikation for dig?

Hvad er dyrekommunikation:

Alle kan snakke med dyr. De fleste af os, har fortrængt den side. Som børn har  vi en naturlig tilgang til dyr, natur og fantasi. Børn bevæger sig nemt i mellem parallel verdener og forstår dem intuitivt. Men i vores kultur, i denne del af verden, er intuitiv og kropslig tænkning (højre hjernehalvdel) stadig lidt flippet/hippie agtig. Heldigvis har yoga-, meditation og mindfulness bølgen hjulpet til at normalisere dette. Ofte bliver vi fralært, at stole på vores krop og intuition. Derfor tror nogle at det er "magi, mystisk og skørt" og ikke evidensbaseret videnskabeligt beviseligt at kunne telepatere med dyr (endnu!). Samfundet bruger stadig den logiske tankegang til at løse problemer (venstre hjernehalvdel), simplificeret sagt. Intet kan stå uden det andet, men vi skal til at fremelske den intuitive og kropslige side af os selv igen. Tillade os at finde vores indre barn og lege.

Helt basalt er kommunikation mellem dyr og menneske et intuitivt sprog mellem disse. På engelsk kaldes begge "species" (arter) for "animals"- human animals og animals. Så det engelske sprog har allerede anerkendt at dyr er kognitive og har et sprog. Nogle bruger ordet telepati, men jeg synes vi mangler ord for det på dansk. På engelsk kaldes det ”interspecies” Communication – a subtle language – listening with love and compassion. At se og lytte med vores hjerte i stedet for vores blotte øje og intellekt.

De fleste af os mennesker tør ikke stole på vores intuition som voksne. Derfor inviterer jeg jer tilbage til barndommen hvor fantasien ikke har grænser – alt kan lade sig gøre. Derfor skal vi øve at genfinde vores indre åbenbare glæde. Vi skal lære at kunne gå udenom vores ego og intellekt. Genfinde vores tro på alt kan lade sig gøre og nyde.

FAQ:

Skal man være synsk eller have specielle evner for at kunne kommunikere med dyr?

Dyrekommunikation er en evne, til at tune ind på din intuition og stole på den. At sætte sig ned og lytte i stilhed til de beskeder vi modtager. Stole på vores fornemmelse vores instinkt. Alle mennesker har evnen. Vi har bare ikke holdt den ved lige. Trænet den. 

Man skal ikke kunne noget andet end at være åben for hvad der sker. Man behøver ikke engang at TRO på dyrekommunikation.

Vi bruger ofte vores logik og vores ord til at definere ting med. Men Har du nogensinde tænkt på en person, hvor to sek. efter tlf ringede eller du modtog en sms fra selvsamme person? Det er intuition. Eller lignende situationer. Fakta er, at de fleste mennesker har brugt deres intuition (både mænd og kvinder), på et eller andet tdispunkt i sit liv. Deres mavefornemmelse, måske ved store valg i livet, såsom partnerdskab, karrierevalg osv. De fleste bruger det også i det små. Men vi har en tendens til at forkaste eller kassere den viden. For det er jo "bare" vores fornemmelse. Men hvad hvis vi styrkede denne fornemmelse og troen på den. Stolede lidt mere på at det vi mærker, ser og hører inden i os selv. At det er rigtigt. Så ville vi måske også have nemmere ved at tage små, som store valg i vores liv, og stå ved dem.

Fortæller dyrene ALT om deres ejer?

Ligesom mennesker er dyr private. Selvfølgelig fortæller de kun det de selv synes vi skal høre. De værner om dem de elsker. Ligeså vel som vi værner om dem vi elsker. Dyrene fortæller heller ikke alt om sig selv. Det skal de heller ikke. Alle har love til at være private.

Er alle dyr ens? Har de forskellig personlighed? 

Dyr har ligeså mange forskellige personligheder som mennesker. Ligeså mange forskellige tonelejer som mennesker. Dyr kan være fjollede, egoistiske, vrede og alt muligt andet som vi kan. Jeg snakkede engang med en voksen kat, som var enormt barnlig i sin snakkemåde og adfærd. Men det var bare dens personlighed. Eller en fiskehejre med en dyb stemme mødte jeg for noget tid siden. Senere mødte jeg en fiskehejre med en meget spinkel stemme og en lidt sky adfærd. Så selvom de alle har adfærd der passer til den art de er. Har de også de deres egen personlighed. Vi skal heller ikke ændre på den, men bare lære at forstå den.

Jeg kan IKKE tale med dyr?

Alle kan tale med dyr. Når jeg underviser i begynder yoga, siger folk ofte -"Jeg kan ikke lave yoga". Næh, måske du ikke har prøvet det, men alle kan lave bevægelser med kroppen. Måske i forskellig frihedsgrad afhængig af kroppen. Men alle kan bevæge deres krop på et eller andet plan. Det samme med dyr. Måske du ikke er bevidst om det. Men alle kan lytte og modtage en besked fra et andet menneske. Det samme når du modtager en besked fra et dyr. De fleste hunde eller katte ejere, er helt sikre på hvornår dyrene fortæller dem at de er sultne, vil luftes eller ud i haven. Det er ikke kun dyrenes kropssprog. De sender også visuelle billeder til dig om f.eks. "fyld madskålen op". Ligesom vi ser i en tegneserie tankebobbel. 

Dyr har ikke en fri vilje og en mission her på jorden?

Dyr har ligeså meget fri vilje som os mennesker. i hvertfald hvis vi giver dem friheden til det. Det er et samarbejde at holde dyr. Om du holder gekkoer, heste, fugleedderkopper, hund eller kat , så er det et samarbejde. Jeg har oplevet katte der har valgt at bosætte sig et andet sted. Eller en hest eller hund, der blev så stresset over at være i et specifikt hjem, at de fik et andet sted at bo. Ligesom vi mennesker, er det ikke alle der passer sammen. 

Dyr har også en mission eller et job her på jorden. Nogle skal måske skabe fred i hjemmet, eller heale ngole i familien. Nogle har måske en mere overordnet mission som at hjælpe folk til at lære at forstå, at vis skal passe på naturen.

Skal man spise sundt, dyrke yoga meditere osv.?

Overhovedet ikke. Som udgangspunkt er det jo altid godt at holde kroppen sund med træning, god nærende kost og livsglæde. Men dette er en overordnet tind er gælder for alt.

Man skal ikke have nogle forudsætninger for noget når man starter  med dyrekommunikation. Men det er klart, at man skal øve sin evner, hvis man en dag vil blive professionel dyrekommunikator. Man skal selvfølgelig øve ting, der uvikler sin egen intuition, ro og nærvær. Det er bl.a. det man lærer på Animal Online Academy uddannelsen.

Dyrekommunikation baggrund:

Dyrekommunikation handler ikke om at være spirituel, eller "new age", eller noget andet. Dyrekommunikation stammer tilbage fra vores forfædre, stammefolk, naturfolk, indianere osv. Helt tilbage i tiden var vi alle arter af dyr der skulle overleve på planeten. Dengang vi ikke havde div.  teknologiske hjælpemidler. Da var alle mennesker, såvel som dyr i kontakt med deres evne til at forstå, snakke og modtage beskeder fra naturen, træeerne, planterne, solen, månen og dyrene omkring. 

Vi forstod hvad et fodaftryk i sandet betød. Hvornår ejeren af sporet havde gået der, duften af efterladenskaberne og hvornår vi skulle passe på eller ej. Vi brugte naturen og dens ressourcer til at overleve.

I dag bruger restauranter som Noma råvarer der stammer fra traditionelle nordiske planter bl.a. Det er blevet moderne at "sanke", finde urter og planter i naturen, vi kan bruge i vores mad. Selv dem der går på jagt, har også et instinkt for hvornår hjorten, fasanen eller andet dukker op. Men vi bruger ikke vores andre sanser til fulde. Ja, måske går vi tur og nyder naturen, men bruger vi den? Forstår vi den? Ved vi hvad der skal til for at overleve. Ikke at vi skal helt tilbage dertil og glemme vores udvikling. Men vi skal finde tilbage og ind i den evne vi alle har, at forstå og snakke med dyr, træer, planter og forstå planeternes betydning og deres påvirkning her på jorden. Finde tilbage til vores indre stemme der også er vores intuition. Følge den. Tillade os selv at elske betingelsesløst. Alle levende væsener. Med betingelsesløs kærlighed kommer vi meget længere end med frygt og had. Alle følelser, tanker, intentioner er energier. De har alle vibrationer. Vi har energicentre i vores kroppe- chakraerne - vi har vibrationer. Alle de her energier og vibrationer er forskellige. Så når vi tuner ind på et dyr, så skal vi finde "deres" vibrationer- energi. Det er ligesom at tune ind, som man gjorde i gamle dage, på en radiokanal, og finde den rigtige frekvens.

Vi lever i dag i et samfund hvor de fleste mennesker har afskåret sig fra at bruge sine sanser fuldt ud. Der er jo ikke brug for at være opmærksom på, om et farligt dyr dukker op  og vil spise os, midt på Broadway i NY. Gennem mange tusinde års udvikling har mennesket afskåret  sig fra naturen. Blevet distanceret. De oprindelige stammefolk er næsten udryddet i dag. Vores historie fortælling, beskriver dem ofte som analfabeter, måske endda uden sprog. Simplificeret sagt. Selvfølgelig er det ikke sort og hvidt. Men vi har ikke sat pris nok på de evner som de indfødte havde at tilbyde. Det var simpelthen ikke moderne. For i en moderne teknologisk verden har vi ikke brug for at tiden står stille og vi lytter til naturen og læser dens spor. Snakker med dyrene. Vi har bygget reder, huse til os selv, og på den måde skubbet dyrene og naturen længere væk fra din egen dør. Vi har måske ikke gjort det bevidst, men gjort det, fordi vi gennem de sidste  mange mange år, har været i en rivende udvikling  med det moderne samfund, og bare er fuldt med uden at tage en pause og mærke efter.

Vi ved godt, og det er også videskabeligt bevist, at naturen giver ro og  "mindfulness", at den bringer os tilbage til os selv. Men hvad giver vi den? Vi synes stadigvæk det er mærkeligt at kunne kommunikere med et andet levende væsen med fjer, pels eller skæller. 

Vi skal genfinde vores evne til at tune os ind på naturen og dyrene. Sætte vores intention om at lytte i stilhed med hjertet. 

Guide til at tune ind på et dyr:

Du kan tune ind på et dyr, det være sig i det fri som derhjemme:)

 • - Tag et stykke papir og kuglepen
 • - Sæt dig behageligt med dyret foran eller omkring dig
 • - Slip tankerne om præstation
 • - Luk øjnene og få fokus på dit åndedræt og sid et øjeblik til du har kontakt til dit åndedræt og mærker det helt ned i maven
 • - Tag så kontakt til dit hjerte, evt. ved at lægge en hånd på hjertet
 • - Send hjerte energi/kærlighed ud til det dyr du vil i kontakt med.
 • - Send en intention om at få lov til at kommunikere med dem
 • - Vær åben for at modtage den besked som du får - hvad enten den forplanter sig i kroppen, visuelt, noget du hører, sætninger eller en smag
 • - Skriv så ned det FØRSTE der kommer til dig- lige meget hvor skørt det er
 • - Bliv ved med at skrive et par minutter eller til du går i stå
 • - Vend så fokus på mod dit hjerte igen- send en tanke om tak til dyret
 • - Vend fokus på mod dit ånddræt og mærk din krop- åbn øjnene og mærk rummet du sidder i/gulvet/jorden. 
 • Tillykke du har nu prøvet at kommunikere med et smukt dyr.
 • Fortvivl ej, hvis du føler du ikke kunne mærke, se eller modtage noget. Detteher er bare de første par skridt. Det vigtigste er intentionen. Resten kommer. God fornøjelse. 

 Åbn din portal til dyreriget meditation:

 

Download audio

 

Lydfil Intro til dyrekommunikation:

 

Download audio

 

Kærligst

Isabella Carmen Johansson