Loading...

Kære DIG,

På dette modul skal vi arbejde med at slippe vores præstationsangst og ego.

Finde ud af hvornår vores ego, intellekt tager over, og hvornår vi er nede i hjertet. Dette kan vi praktisere på flere forskellige måder. En måde er at blive ved med at meditere og sige positive bekræftelser. Gerne hver dag, for vi skal lære at skabe nye nervebaner der kan omstrukturere vores måde at tænke på om os selv. Vi er jo mennesker, så selvfølgelig, er det meget nemt at skabe negative tanker. Vi har det alle et ego det er ikke fordi vi skal fortrænge det. Tværtom. Så skal vi omfavne vores ego, vores øv nu kan jeg ikke... mode, vores tvivl og mistro på os selv, vores angst for om det jeg nu præsterer/laver er godt nok, osv. Derfor skal vi tage imod det, erkende det og slippe det. Det er ikke en overnight proces, men en af måderne er at gå ind og se på hvornår du siger negative ting om dig selv.

 

Lydfil modul 3:

 

Download audio

 

Åbn dit hjerte øvelse:

 

Download audio

 

Hvor er jeg henne i forhold til min dyrekommunikation?

Som alt andet arbejde og om det er fysisk, mentalt, spirituelt, så kræver det gentagelse og masser masser af øvelse. For at arbejdet kan blive forankret og integreret i kroppen. Uanset om vi på sigt vil bruge det professionelt eller til personligt brug. Som telepatører, clairvoyanter osv. Skal vi hele tiden øve vores evner. Det gør jeg også. Evnerne til at kommunikere med dyr, er gammel visdom der er lagret i vores kroppe. Så det kan tage tid at støve det af og genfinde den evne alle mennesker har, og som kun få stammefolk, indianere osv. bruger i dag. 

De er ligesom muskler. Hvis du holder din træning vedlige så er musklerne mere medgørlige. Hvis du derimod ikke gør noget, så bliver muskler og led stive. Det samme gælder her.

I dyrekommunikation gælder det også om at tage vare på sig selv i ligeså høj grad som at øve sig på dyr. Sørg for at spise nærende, nydelsesfuldt, få god søvn, lav noget sjovt for dig selv udover dine daglige pligter, og træn den træning DU kan lide. Gå ud i naturen og brug den- vær i den og tag i mod dens gaver. 

Hvordan ved jeg om 100% om den information jeg får er fra dyret eller fra mig selv?

Det de fleste kæmper med i starten når man lærer dyrekommunikation er - hvilke er mine egne forudfattede meninger, fordomme (ja, det har vi alle på et eller andet plan), forventninger, tanker eller ideer. Hvilke er dyrets?

1: Telepati eller kommunikationen fra dyret kommer HURTIGT til dig. Ja, så er du helt klart på rette spor. Det går meget hurtigt at modtage beskeder fra dyrene. Det mikro sekund vi tvivler, eller får mere langsomme tanker, så er du allerede selv inde over.

Så tag dig tid til evt. at skrive ned, eller reflekter over hvilke forudfattede meninger du har om f.eks. katte, hunde, heste, kaniner osv. De gængse dyr.

Vi har alle en ide om at en kat kan lide fisk, en hund kan lide kød osv. Det kan de måske godt. Men hvad hvis de elskeeer noget andet. Jeg har en kat der ELSKER papaya frugt. Han miaver efter det når jeg spiser det og bliver så glad når jeg siger jeg kører ud og køber det. Måske hvis man fik det svar ind i hovedet ville man tænke- hmmm- nej den går ikke. Så forkast ikke svar ligemeget hvor skøre de er.

Jeg har også mødt en hund der elskede soft ice og flødeskumskage. Klart det fik han ikke, men han havde været oppe på bordet og smage det uden nogen så det og siden havde han drømt om det. Så tillad at alt kan ske.

2: Ofte er svar fra dyr- mærkelige i vores perception og perspektiv. 

Vi er vant til at se, lugte, og smage som mennesker. Vi kender verden fra vores synshøjde.

Men prøv at forestil dig hvordan det er at åle sig gennem græsset som en slange, se alle græsstråene, insekterne mærk jorden. 

Så forestil dig eller prøv direkte at gå ned i den højde som vores hunde eller katte har, for nu at tage et eksempel. Se hvordan de opfatter verdenen, udfra deres synshøjde.

Jeg har også smagt mus- ikke i virkeligheden, men det var den smag en kat sendte til mig. For mig ikke super lækkert, men for den fantastisk. Så brug dine sanser og prøv at opleve verden ud fra dyrenes synspunkt. Uanset hvilket dyr.

3: Dyrekommunikation sætter alle sanser i spil. 

De beskeder vi får er ofte en komplet pakke af mange sanser på en gang. Vi mennesker prøver bare at akkumulere - oversætte dem til et sprog som vi forstår. Det er helt normalt. Men husk at slippe tolkningen. Man kan analysere og tolke bagefter i samspil med ejeren/beskytteren. 

Tænk på at dyr overlever ved at bruge deres sanser hele tiden i der fri. Vi har dem også, men vi begrænser dem fordi vi er så verbale. Vi er selvfølgelig mennesker, men vi har også vores sanser, så vi skal aktivere dem igen.

Slip dit ego og negativitet:

Skriv 10 ting ned om dig selv, som du IKKE kan lide ved dig selv. Når du har gjort det, så brug en lille stund til at sende kærlighed til de ting. Omfavn det og gør så noget godt for dig selv, f.eks. et lækkert bad, creme, lækker mad, god musik eller andet nydelsesfuldt kun for DIG.

Skriv  mindst 10 POSITIVE BEKRÆFTELSER ned som slipper dine negative blokeringer, lige meget hvad det er. 

Find på dine egne, da du selv ved hvad der virker bedst. Bed evt. om hjælp fra dine spirituelle guider.

Skriv 10 POSITIVE ting ned om dig selv (der må IKKE kigges eller kopieres fra første uge:). Det er vigtigt at du prøver igen, og derefter sammenligner for at se om det er blevet nemmere for dig at skrive noget positivt ned, eller at du har fundet flere punkter. Mærk så efter hvordan du har det i kroppen og med dig selv nu, efter uge 4. Er der forskel? Er du mere forvirret end før, mere klar  eller noget tredje?

Skab dit eget indre paradis:

 

Download audio

 

Øve med dyr:

I skal denne uge øve med Felix. Lidt baggrunds info om ham. Han er faren til begge kuld katte der bor her (de første 5 fra 2014, og de 3 andrefra 2016). Begge mødre bor her også udenfor. Men først siden 2016 valgte han at bosætte sig udenfor her. Han var meget aggressiv i starten, men dette har ændret sig fuldstændig nu. Jeg ved ikke hvor gammel han er (det har han fortalt mig, men det er en øvelse til jer.). Der er nogle billeder, men har svært ved at fange hans øjne direkte ind i linsen, men han er meget nem at kommunikere med.

 

 1. Generelle karakteristika?
 2. Hvordan ser huset ud han bor i?
 3. Hvor gammel er han?
 4. Hvad er din yndlings mad?
 5. Er der andre dyr i dit hjem? Hvis ja -hvilke ? og hvor mange?
 6. Hvilke farve er dyrene?
 7. Hvem er din bedste ven?
 8. Er du forelsket? I hvem?
 9. Hvor er dit favorit sovested? Beskriv stedet, farver, omgivelser.
 10. Hvad er din yndlings beskæftigelse?
 11. Hvad er dit favorit legetøj?
 12. Hvor er dit favorit område at gå hen, når du er udenfor? Beskriv området.
 13. Hvordan har du det følelsesmæssigt? Hvor kommer det følelsesmæssige fra? Hvilken årsag?
 14. Hvordan har din krop det? Hvis ondt gammelt/nyt hvornår skete det?
 15. Hvordan var din barndom?
 16. Hvorfor mjaver du så meget?
 17. Hvorfor spiser du så hurtigt?
 18. Hvorfor er du ikke aggressiv mere?
 19. Hvorfor er du blevet så kælen?
 20. Har du en besked til din ejer/beskytter?
 21. Har du en besked til menneskeheden - generelt?
 22. Har du en privat besked til mig?
 23. Har du en mission/arbejde her på jorden?
 24. Andet?

  SVAR TIL FELIX MODUL 3

Kærligst 

Isabella