Loading...

Kære DIG,

 

Så er vi nået til modul 4 - her skal vi lave:

Andre spørgsmål til dyr:

 • Er du glad for den mad du får?
 • Vil du have noget andet?
 • Hvilken farve er dit favorit legetøj?
 • Hvem er din favorit person udover din beskytter?
 • Hvordan ser den person ud? Evt. navn?
 • Hvor tit ser du den person?
 • Hvad laver i sammen?
 • Hvordan har du det med de andre dyr i dit hjem?
 • Har du nogle opgaver derhjemme?
 • Hvad kan din beskytter og din familie ændre for at du bliver endnu mere glad?
 • Er der en besked du gerne vil fortælle din beskytter?
 • Er der en besked du gerne vil fortælle menneskeheden?
 • Er du i sorg? Eller sørger du over nogen?

Man kan i princippet blive ved med at spørge og så efterhånden spørge sig ind på et bestemt emne, hvis man skal spørge om noget bestemt.

Det vigtigste i starten er at man øver, øver og øver en masse detaljer, og bare skriver ALT det man får af sanseindtryk ned. Så kan man altid sortere, tolke og analysere det bagefter.

   

Bodyclearing – rens din krop meditation:

 

Download audio

 

Chakra system og indflydelse af disse:

Her er billeder på chakra systemer hos heste, hunde og katte og nogle få andre dyr. Jeg vedhæfter også billeder af menneskers chakras til sammenligning.

Chakra energi systemet, bruges i yoga og til at få løst op for blokeringer, der kan sætte sig fysisk i vores nervesystem og krop og emotionelle blokeringer. Man fokuserer på et chakrapunkt  og mærker efter, ved at placere hånden ca. 5- 10 cm over eller sætte intentionen om at mærke ind (hvis distance læsning).

Her kan man så fornemme om punktet føles dødt- levende- om det er stagneret eller der er for meget liv. Det kan også være i balance. Ofte vil man i samspil med klienten person/dyr, kunne snakke om hvad det er der præcist går ind og blokerer. Man kan tage et punkt ad gangen. Eller man kan scanne hele systemet og se hvor der er ubalance, hvis der er en ubalance.

Vores krop er både en fysisk, mental og energetisk krop. Så alle tingene vil påvirke hinanden. Et fysisk symptom vil ofte være et tegn på en mental eller energetisk ubalance. Man skal selvfølgelig altid have feedback fra klienten og det er her yderst vigtigt at man er sig bevidst om hvordan ens egen krop fungerer pågældende dag og hvor man har sine egne ubalancer. Ikke fordi de skal fikses, for vi er jo også bare mennesker. Men så man er bevidst om hvis man kommer til at overføre -projicere noget over på klienten.

Personligt bruger jeg altid chakraer fordi de er konkrete holdepunkter, ligesom et akkupressur punkt i en krop hos et dyr. Selvfølgelig skal man lære at kende det, men det kan være et godt middel til at guide og tune dig ind på en evt. ubalance.

Noter; at de fleste af mennesker og dyr altid vil have en ubalance et eller flere steder. Det er ikke det samme som at, nu er det helt galt og "problemet" skal fikses. Ved at sprøge intuitivt ind til det om det grobund for noget følelsesmæssigt eller fysisk eller andet, så kan man finde frem til hvad der er mest gavnligt. Det kan også være en lille ændring i kosten/kosttilskud f.eks. Det kan også være at nervesystemet er lidt flosset. Det kan det hurtigt blive, så man kan sætte intentionen om at sende healing til punktet og til ubalancen. Det er klart at hvis det er en sygdom, som kræver en dyrlæge, så skal man altid kontakte dem først. Healing kan ikke stå i stedet for en dyrlæge, men det kan afhjælpe og lindre symptomerne.

Så afprøv hvad du synes virker for dig- og hvordan du kan bruge chakraerne i din kommunikation med dyr :) God fornøjelse.

Det man kan sige om chakra er at, det er nogle gode energipunkter at forholde sig til hvis man vil heale sine dyre, og tjekke om der er ubalance. Hvis der evt er ubalance hos dyret af en følelsesmæssig grund. Kan man så spørge ind til dette. Her er de ridset op simplificeret.

Rod chakra:

Nyre, binyrerne, frygt/sikkerhed, forbindelse til det fysiske, overlevelse (retten til at leve), grounding, basis behov (søvn, mad, bolig osv.).

Sakral/hara chakra:

De reproduktive organer, blod, lymfe, immunsystem, selvværd, at være "legesyg" i kontakt med sit indre barn, besættelse, jalousi, lav energi, seksualitet, kreativitet, følelser, fantasi, kærlighedsrelationer, kontakten til den indre og ydre verden, følelser, nydelse (sensuel og seksuel).

Solar Plexus chakra:

Fordøjelse og integrationen af denne, vrede, dominans, underdanighed, vilje, styrke, det sociale selv, selvdisciplin, intellekt, uafhængighed, personlig meninger, målrettethed, ansvar for ens liv, personlighed.

Hjerte chakra:

Hjerte, lunge, thymus kirtlen (den ligger bag brystbenet i brystkassen), kærlighed, realtioner (kærligheds)  også til sig selv, medfølelse, empati, tilgivelse, accept, tillade sorg og finde ro i dette, transformation.

Hals chakra:

Skjoldbruskkirtlen, biskjoldbruskkirtlen i nakken, luftrør, kommunikation (verbal og non verbal), snakke sin sandhed, god fornemmelse for timing, realisere sit livsformål.

Tredje øje chakra:

Frygt, intutition, hypofysen, hypothalamus har mange funktioner: Styring af temperatur, hormoner, stofskifte, tørst, sult, seksuel adfærd, frygt, vrede og forskellige aktivitetsrytmer. (ligger i nederste del af mellemhjernen, over hypofysen). Den har en masse nerveforbindelser og regulerer talrige funktioner i kroppen. Formål (i livet...), tro og tillid til flowet - det ukendte- at ALT ER GODT og det er lige som det skal være, perception, følelsen af at være fastlåst/stagneret, ikke kunne se udover (sine) problemer, ikke se ting tydeligt, manifestationsevnen.

Krone chakra:

Hoved, hjerne, ører, øjne, skeletal og muskel systemerne, hud, pineakirtlen. Højere bevidsthed, væren, lyksagelighed, gammel visdom, forbindelse til universet.

 

 

Øve med dyr:

Molly - naboens hund:

 1. Generelle karakteristika
 2. Hvordan ser huset ud hun bor i?
 3. Hvor gammel er hun?
 4. Hvad er din yndlings mad?
 5. Er der andre dyr i dit hjem? Hvis ja -hvilke ? og hvor mange?
 6. Hvilke farve er dyrene?
 7. Hvem er din bedste ven?
 8. Er du forelsket? I hvem?
 9. Hvor er dit favorit sovested? Beskriv stedet, farver, omgivelser.
 10. Hvad er din yndlings beskæftigelse?
 11. Hvad er dit favorit legetøj?
 12. Hvor er dit favorit område at gå hen, når du er udenfor? Beskriv området.
 13. Hvordan har du det følelsesmæssigt? Hvor kommer det følelsmæssige fra? Hvilken årsag?
 14. Hvordan har din krop det? Hvis ondt gammelt/nyt hvornår skete det?
 15. Har du en besked til din ejer/beskytter?
 16. Har du en besked til menneskeheden - generelt?
 17. Har du en privat besked til mig?
 18. Har du en mission/arbejde her på jorden?
 19. Andet?

SVAR TIL MOLLY MODUL 4  

Kærligst

Isabella Carmen Johansson