Loading...

Kære DIG,

Så er vi nået til MODUL 5.

 

Lydfil Modul 5:

 

Download audio

 

Mineraler, vitaminer og kost:

Vi skal her arbejde med hvordan vi kan bruge dyrekinesiologi, healing og akkupressur til at tune ind på bl.a. vitamin mangele eller kost problemer.

Kinesiologi har sin oprindelse i den traditionelle kinesiske medicin og er et kæmpe område, som i selvfølgelig bare får en smagsprøve af. Den traditionelle kinesiske medicin arbejder ud fra yin og yang princippet det feminine og maskuline.

Desuden arbejder det med de 5 elementer. Vand, jord, træ, ild, metal.

Vi skal ikke arbejde ind i alt dette, men bare som en baggrundsviden, for det er godt at forstå, at hvis vi bruger denne metode, så arbejder vi med meridianbaner.

Se video for at teste om mineralmangel på dig selv. Så du er katalysator for dyret:

Se video for nemme energi øvelser til dig, så du stimulerer dit nervesystem og dine meridianbaner og afbalancerer dig. Dette kan også bruges i samspil med en meditation inden du kommunikerer med et dyr. Så du nulstiller dit system rent kropsligt også.

 Spørg så ind om det er følelsesmæssigt, fysisk, kostmæssigt. Bliv ved med at spørge ind om det er noget dyret mangler eller bare gerne vil have. 

Hvis et dyr mangler olie f.ek.s , så bliver jeg tør i munden og en følelse af "tørke" i kroppen. Mærker også meget i kroppen hvis andre mineraler, vitaminer mangler.

Ang. kost, så er det altid godt at finde et kornfrit produkt af tørkost. Jeg bruger Kingsmoor og nu bruger jeg selv det tyske Leonardo. Google og se hvad der er godt til div kæledyr. 

 

Download video

 

Download video

 

Akkupressur og healing: 

Jeg har 3 bøger jeg gerne vil anbefale her, hvis man vil dykke dybere ned i disse kategorier.

Hands on healing for pets - Margrit Coates

Animal accupressure  

(Hun har flere i serien, man kan gå i dybden med div. dyr, denneher er til "farm animals" de mest gængse dyr.

Natural health bible for dogs and cats

En fantastisk slå op bog, til at gå i dybden med symptomer osv.

Hvis i bruger de billeder i har fået under chakra ugen, kan i også se nogle af akkupressur punkterne. En grundting er at meridianbanerne- (blære) løber ned langs rygsøjlen og hvis man fokuserer sin intention på at heale et af disse steder, kan man løsne spændinger på disse punkter. Man kan desuden med fordel, hvis dyret indvilger, placere en hånd på stedet.

I forhold til healing, kan det ikke stå i stedet for en dyrlæge, men i samspil med en dyrlæge.

Dyr aflæser vores nervesystemer og hinandens nervesystemer, hele tiden. De opfanger vores energi, både god og dårlig hele tiden. Nogle gange vil de så gerne hjælpe, at de påtager sig vores smerter, fysiske som psykiske . Derfor skal vi kommunikere med dem og holde øje med at de ikke bærer hele "vores" åg på deres skuldre. Eller den klient man nu er ude hos. Man skal ligesom med os mennesker også sørge for at dyret har adgang til vand og hvile umiddelbart efter healingen. Uanset om det er en fjernhealing eller hands-on.

 

Refeleksions spørgsmål:

  • Hvad er den største forskel fra da jeg startede til nu?
  • Mærker jeg en forskel i min kommunikation til dyr?
  • Hvilke er mine styrker?
  • Hvilke er mine udfordringer?
  • Hvis du har udfordringer, hvad er dit næste skridt til at kigge mere på dem?
  • Er der andet?

 

Kærligst  

Isabella Carmen Johansson