Loading...

Kære DIG,

Dette modul er tilegnet Cecil the Lion, der blev skudt af en storvildtsjæger, bare fordi han kunne. Jeg vil ikke gå ind i den del af sagen, for der er ikke så meget at sige til det, andet end det er et prima eksempel på, hvordan mennesket kan demonstrere sin magt på værste vis. 

Cecil the Lion er en stor budbringer, og han vil gerne skabe fred på jorden mellem alle væsener. Derfor er det bl.a. ham du skal kommunikere med.

Øvelserne i dette modul er primært at tappe ind i de forskellige dyrs energi. Dvs. hvad er forskellen på haj/hval eller løve/abe osv.

Du behøver ikke at spørge om mange spørgsmål, jeg er mest interesseret i, at du formår at fange de forskellige dyrs/arters energi også som personligheder.

Du behøver ikke sende et skriftligt svar, hvis det er nemmere på video eller lydfil. Jeg tjekker ikke om svaret er korrekt, men vil som sagt gerne se om du har fanget deres energi.

Derfor er der ikke så meget skriftligt i dette modul, men mere en masse dyr og øvelser hvor du skal fange  energierne. Både generelt for arten/dyret men også deres personligheder.

Du kan også spørge dem om de er gået over til den anden side.

Det er en mere fri opgave, så du skal egentlig bare høre hvad det er han vil fortælle til dig.  Om det er verdslige og/eller personlige budskaber. Du kan spørge om så lidt eller meget som du ønsker. 

 

Cecil - gået over på den anden side:

 

Havdyr:

Jungledyr:

 

 

Meditation med hav og hvaler:

 

Download audio

Denne audiofil er opridneligt fra youtube og derfor ikke en af mine egne. Jeg bruger en dog jævnligt og den er en af mine egne favoritter, derfor ville jeg gerne dele den med dig.

Send dit svar til min mail eller uddrag af svar, så du kan lære at opsummere. Stol på de beskeder du får også selvom dette  modul er mere kollektivt. 

Kærligst

Isabella Carmen Johansson