Loading...

Kære dig,

 

Velkommen til dit LÆR AT TALE MED DYR ONLINE KURSUS. Her en kort intro til hvad dyrekommunikation er.

 

Hvad er dyrekommunikation:

Alle kan snakke med dyr. De fleste af os, har fortrængt den side. Som børn har  vi en naturlig tilgang til dyr, natur og fantasi. Børn bevæger sig nemt i mellem parallel verdener og forstår dem intuitivt. Men i vores kultur, i denne del af verden, er intuitiv og kropslig tænkning (højre hjernehalvdel) stadig lidt flippet/hippie agtig. Heldigvis har yoga-, meditation og mindfulness bølgen hjulpet til at normalisere dette. Ofte bliver vi fralært, at stole på vores krop og intuition. Derfor tror nogle at det er "magi, mystisk og skørt" og ikke evidensbaseret videnskabeligt beviseligt at kunne telepatere med dyr (endnu!). Samfundet bruger stadig den logiske tankegang til at løse problemer (venstre hjernehalvdel), simplificeret sagt. Intet kan stå uden det andet, men vi skal til at fremelske den intuitive og kropslige side af os selv igen. Tillade os at finde vores indre barn og lege.

Helt basalt er kommunikation mellem dyr og menneske et intuitivt sprog mellem disse. På engelsk kaldes begge "species" (arter) for "animals"- human animals og animals. Så det engelske sprog har allerede anerkendt at dyr er kognitive og har et sprog. Nogle bruger ordet telepati, men jeg synes vi mangler ord for det på dansk. På engelsk kaldes det ”interspecies” Communication – a subtle language – listening with love and compassion. At se og lytte med vores hjerte i stedet for vores blotte øje og intellekt.

De fleste af os mennesker tør ikke stole på vores intuition som voksne. Derfor inviterer jeg jer tilbage til barndommen hvor fantasien ikke har grænser – alt kan lade sig gøre. Derfor skal vi øve at genfinde vores indre åbenbare glæde. Vi skal lære at kunne gå udenom vores ego og intellekt. Genfinde vores tro på alt kan lade sig gøre og nyde.

Kærligst

Isabella Carmen Johansson